Sivut

tiistai 11. helmikuuta 2014

Photographing

Heippa!(: Tässä vähän kuvia viimepäiviltä ja selittelen vähän kuvien jälkeen mihin kuvat liittyvät. Mutta ennen sitä niin kerron vähän tämänviikon ratsastussuunnitelmista elikkä huomenna menen koulua maneesissa. Ja torstaina olisi tarkoitus mennä maastoon jos vähän pakkaset tulis eikä olisi enään niinkään loskaista vaan enemmän lumi meininkiä!(: Olis kiva saada sinne joku kaveri mukaan ida vinkvink;);). Tosiaan huomasitte että kirjotin torstaista ja tehtiin Eevan kanssa päivien vaihto eli mun lauantain ratsastus siirtyi torstaille. 


Tänään koulussa meillä oli niin kutsuttu LV-tunti. Eli luokanvalvojan tunti. Puhuttiin siis tulevasta lukkarista ja kaiken näköisistä asioista jota nyt seuraavassa jaksossa on tulossa vastaan. Tottapuhuen en tykkää yhtään seuraavasta lukkarista koska on pitkiä päiviä ja matikkaa..xd. Mutta näillä mennään, vissiin. 


Koe viikko on siis tosiaan koittanut ja oon tehnyt jo Englannin kokeen, Uskonnon kokeen ja Historian kokeen. Enään on siis jäljellä Kemian koe, joka onkin huomenna ja tämän blogi tekstin jälkeen suuntaan kirjojen pariin(: 


Osa teistä ei varmaan tiennyt mutta omistan pupun joka asustelee tällähetkellä mun kummitädin luona kivenlahdessa. Se on noin 4 vuotias ja kuten varmaan ymmärrätte niin sain pupun kuno lin 5 luokalla ja olin vähän ylimielinen ja nimitin pupun itseni mukaan.. Eli sen nimi on tosiaan Jassu xd.. Käyn sen luona noin 2 kk välein (: 
Tähän loppuun vaan vielä vähän kuvia koulusta ja viikon varrelta.






xoxo: jassu 









1 kommentti: